Laat mij je nieuwe website bouwen!

Website, webshop, leeromgeving

Ik ontwerp en ontwikkel WordPress websites op maat, indien gewenst met webshop en/of online leeromgeving. Ik gebruik geen voorgebakken templates, maar ik maak altijd een ontwerp dat ik alleen voor jouw website gebruik. In jouw huisstijl en naar jouw wens. Jouw nieuwe website wordt uniek!

Heb je al een website maar is die toe aan vernieuwing? Dan begin ik toch met een schone lei. Op die manier zorg ik ervoor dat je website licht en snel wordt. Hoe sneller je website, hoe beter je scoort in Google.

WordPress is gemakkelijk te gebruiken. Na oplevering kan je eenvoudig zelf blogs publiceren of content toevoegen aan je leeromgeving. Het technisch onderhoud neem ik je graag uit handen, Maar als je dat liever zelf doet, dan kan dat natuurlijk ook.

Hoe werkt het?

We bespreken eerst wat je nieuwe website moet kunnen en uit welke elementen deze moet bestaan. Ook inventariseer ik alvast wat je mooi vindt en wat niet. Als ik een helder beeld heb van wat jij nodig hebt, maak ik een offerte. Na jouw akkoord op deze offerte gaan we aan de slag.

Jij moet zelf eerst aan de bak: je levert je logo aan en laat mij weten aan welke huisstijl ik me moet houden. Je zorgt voor beeldmateriaal en je levert de teksten aan die je op je website terug wilt zien.

Zodra ik al jouw informatie heb ontvangen, ga ik aan de slag met een eerste concept. Na ongeveer een week kan je van mij een berichtje verwachten dat deze eerste versie klaar is voor commentaar. Dat is de eerste revisieronde. Jij bekijkt je website en laat me weten wat je wilt wijzigen.

Wees hier grondig in! Tenslotte wordt dit jouw website, je moet er een tijdje mee vooruit kunnen! Kloppen de pagina’s in het menu? Staan de juiste afbeeldingen op de juiste plekken? Ben je blij met de kopjes en de teksten? Zijn al je social media profielen gelinkt?

Ik ga aan de slag met jouw opmerkingen en laat je vervolgens de website nog een keer zien.  Dit is de tweede en laatste revisieronde. Jij gaat nog een keer met de stofkam door je website heen en zet de puntjes op de i. Die laatste kleine dingetjes pas ik nog aan en dan is je nieuwe website klaar!

Wat kost een website, webshop of leeromgeving?

De kosten van het bouwen van een nieuwe website (al dan niet met webshop of online leeromgeving) zijn afhankelijk van wat je precies nodig hebt. Om een indicatie te geven: een eenvoudige website van een pagina of 5 zonder verdere functionaliteit kan ik al maken voor € 1.100,- Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik maak graag een vrijblijvende offerte voor je!

Waarom WordPress?

Populairste CMS ter wereld

Makkelijk te gebruiken

Veel uitbreidingsmogelijkheden

Goed te indexeren

Flexibel en gemakkelijk uit te bereiden