Portfolio

  • Alles
  • Overig
  • Webshop
  • Website

René Vogels Stichting

De vorige website van de René Vogels Stichting stamde nog uit een vorig tijdperk. Extra leuk dus om hiermee aan de slag te gaan! De René Vogels Stichting beheert een particulier fonds voor de kankerbestrijding. Jaarlijks worden uit dit fonds reisbeurzen verstrekt aan jonge onderzoekers die in het buitenland bijzondere kennis en vaardigheden willen verwerven…

Website voor Marvalues

Onlangs maakte ik deze website voor Marvalues. Marvalues verzorgt adviesdiensten, projectleiding, onderzoek en training.

Logo en website voor recruiter

Divers Talent biedt recruitmentdiensten voor gemeentelijke organisaties. Voor deze organisatie maakte ik het logo en de nieuwe website.

Website met intranet

Medisch Specialistisch Bedrijf De website van het Coöperatief Medisch Specialisten Rijnstate (CMSR) van het Rijnstate Ziekenhuis was toe aan een update. Men werkte al een aantal jaar met een website met besloten gedeelte voor de leden, maar er was behoefte aan meer overzicht en een professionelere uitstraling. Besloten gedeelte Ik maakte een nieuwe website met…

Website voor een nieuw schildersbedrijf

website voor schildersbedrijf

Schilder- en decoratiewerken Een nieuw schildersbedrijf vraagt natuurlijk om een nieuwe website. Voor Fix-t Schilder- en decoratiewerken maakte ik deze vrolijk gekleurde website. Teksten en afbeeldingen werden aangeleverd; ik zorgde voor het ontwerp en de realisatie. Kleurgebruik Ik koos ervoor de hoofdkleur uit het logo door te voeren in de hele website en dit af…

Online jaarverslag 2019

Voor de vakgroep Gynaecologie en Obstetrie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis maakte ik voor de tweede keer een online jaarverslag. In 2018 had de vakgroep de wens om af te stappen van het traditionele papieren jaarverslag. Er ging veel tijd zitten in het samenstellen ervan en over het algemeen belandde het document ongelezen in menig…

NVIC Najaarscongres

Evenementenwebsite voor het najaarscongres (en de intensivistendagen) van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care. De website wordt tweemaal per jaar grotendeels vernieuwd in aanloop naar een nieuwe congresdatum.

Adviesteam Dijkontwerp

Op basis van het door de ontwerper aangeleverde design maakte ik een eenvoudige website voor deze overheidsinstantie. De website bevat een nieuwsbriefkoppeling en een mogelijkheid om in uitgebrachte adviezen te zoeken.

Intensivistendagen

Evenementenwebsite voor de intensivistendagen (en het najaarscongres) van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care. De website wordt tweemaal per jaar grotendeels vernieuwd in aanloop naar een nieuwe congresdatum.

Cursus Luchtwegmanagement op de IC

Voor de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care maakte ik een webshop voor de verkoop van hun cursus Luchtwegmanagement op de IC. Luchtwegmanagement is één van de belangrijkste taken van de intensivist. Regelmatig zijn spoedintubaties noodzakelijk van ernstig zieke patiënten met acute respiratoire problemen. Bij de intensive care patiënt is vaak sprake van gecombineerde problematiek, is…

Basiscursus Echografie

Voor de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care maakte ik een webshop voor de verkoop van hun basiscursus Echografie

ByKarma’s Fysio Massage

Eenvoudige website voor een startende fysiotherapiepraktijk. De website beschikt over een boekingsmodule, die patiënten in de gelegenheid stelt direct een afspraak te maken met de therapeut.

Secrans Advies & Coaching

Website voor een HR-professional met een contactformulier en blog posts.

Fundamental Critical Care Support

Voor de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care maakte ik een webshop voor de verkoop van hun FCCS-cursussen. De Fundamental Critical Care Support (FCCS) cursus – gegeven door de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care (NVIC) – is een intensieve, tweedaagse medische cursus om basiskennis en vaardigheden over Intensive Care te leren. De cursus is ontwikkeld door…

Interactief Jaarverslag Gynaecologie & Obstetrie JBZ

De vakgroep Gynaecologie & Obstetrie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis wilde af van het statische, papieren jaarverslag. In nauw overleg met de vakgroepmanager heb ik dit interactieve jaarverslag gebouwd. Jaarlijks wordt het verslag van het voorgaande jaar toegevoegd.

Kwaliteitsvisitatie

In het kader van de opleiding Webassistent Compleet maakte ik deze animatie: een korte voorlichting over kwaliteitsvisitaties.

Eindrapportage Jaar van Transparantie

Presentatie van de behaalde resultaten van het eerste Jaar van Transparantie

Voortgangsrapportage project kwaliteits- & doelmatigheidscycli

Rapportage over de voortgang van project Kwaliteits- en Doelmatigheidscycli van onderwerpen uit de Top 30 van het Jaar van Transparantie.