Hallo!

Mijn naam is Bianca van Wetten en ik kom uit Utrecht. Ik lever ondersteuning op topniveau. Mijn bureau bestaat inmiddels alweer 20 jaar. Ik volg de ontwikkelingen in mijn vakgebied met grote interesse en blijf bij de tijd door het lezen van vakliteratuur en het volgen van workshops en cursussen. De laatste tijd heb ik mij verdiept in projectmanagementmethodieken en - meer recentelijk - webdesign en andere online toepassingen.

Inhoudelijke ondersteuning

Ik kom het best tot mijn recht in een ondersteunende functie met een hoge mate van zelfstandigheid en inhoudelijke uitdagingen. Ik werk gestructureerd en ben altijd bezig met het zoeken naar meer efficiency. Ik houd van projecten met een kop en een staart en een duidelijk doel. Ik ben goed in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken en ik heb plezier in het samenbrengen van vorm en inhoud op een dusdanige manier dat de vorm de inhoud versterkt. Er is een verscheidenheid aan (online) tools beschikbaar die ik hiervoor graag inzet.

Flexibel inzetbaar

Ik ben op zzp-basis beschikbaar voor opdrachten op het gebied van projectondersteuning of webbouw. Kijk eens naar mijn portfolio om een idee te krijgen van eerder werk! Je haalt met mij een kritische, intelligente ondersteuner in huis, die je veel werk uit handen kan nemen.

Ook Zzp-er?

Ik ben namens opdrachtgevers regelmatig op zoek naar zzp-ers met een andere discipline. Denk aan tekstschrijvers, ontwerpers, fotografen, social media experts, noem maar op. Doe jij iets dat aanvullend is aan mijn dienstenpakket en kennen wij elkaar nog niet? Laten we dan eens kennismaken!

Bianca van Wetten
Ik heb het nog nooit gedaan